Stallchef / dressyrelev till Anna

Är du onödigt  intresserad av hästar och dressyr? Det tror vi är en fördel då vi satsar helhjärtat på detta och behöver ha samma hjälpsamma inställning i hela teamet. En glädjespridare med förståelse för teamets betydelse för ryttarens prestation har förtur 🙂

Anna Svanberg Dressyr är ett tränings- och tävlingsstall i dressyr. Vi är väl etablerade i sporten och har en gedigen meritlista från tävlingsbanorna.

Vi söker i första hand en stallchef för marktjänsten kring all tränings- och tävlingsverksamhet. Om din talang och vilja är den rätta kan det också ingå en del ridning i befattningen. Att grooma vid internationella tävlingar eller på den lokala tävlingen ingår i uppgifterna.

Vi söker en person som kan hjälpa Anna att göra hennes dag så effektiv som möjligt. Framförallt handlar det om sedvanliga sysslor som in- och utsläpp, mockning och grooming så att Anna kan fokusera på ridning. Det handlar också om att se till så att planering och löpande åtgärder kring tävlingshästarna blir utfört på ett effektivt vis. Samordningen av veterinär, hovslagare och equiterapi hamnar på ditt bord.

Vi har höga krav på noggrannhet och säkerhet.

Du behöver vara arbetsam, flitig och beredd på att ”hugga i”. Tempot är högt men din förmåga att planera ska ändå bidra till att hästarna har det bra och får utmärkt skötsel både före och efter ridning. Eftersom det är ett tävlingsstall som dessutom har några hingstar i verksamheten är det en stor fördel om du har erfarenhet från tävlingsstall eller relevant utbildning.

Vi erbjuder boende, stallplats och utbildning så att du själv också kommer vidare i din ridning.

Det går bra att maila en kort presentation där du beskriver dig själv och berättar varför du med dina erfarenheter skulle kunna bli en utmärkt kandidat. Maila till anna@annasvanbergdressyr.se

Du kan också ringa Anna på 0708-89 16 24. Hon har svårt för att ta samtal under dagtid medans ridningen pågår men du som är intresserad försöker givetvis igen eller lämnar ett meddelande. 

Villkor enligt överenskommelse. Dela gärna annonsen och tipsa om du vet som borde ha detta jobbet.