Säsongsfinal i Stockholm

Jag är glad över att någon entusiast ser till att programpunkten ”Champion of the Winners” får leva vidare på ett så stort arrangemang som SIHS. För de få utvalda som kommer ända till SIHS är det en häftig upplevelse men framförallt så är det ett skyltfönster och ett erkännande för en stor grupp med hårt arbetande ryttare att tävlingen är en stående punkt i Stockholm. Även serien som lyfts fram av Lövsta är viktig då ryttarna med dessa hästarna gör ett stort och svårt jobb med att forma om unga stjärnor till blivande GP-hästar.

Revolution är en stjärna. Att han har blivit ojämnt bedömd för sin skritt under året har varit vår ”lilla snackis” och i vissa delar kan man hålla med. Mellan VM och SIHS har vi jobbat hårt med att utveckla framförallt trav och skritt. Själva tycker vi att det har hänt mycket på denna tiden och idag syntes det kanske på travbetyget men inte på skrittbetyget.

Ni som följer oss här på webben vet att vi skrivit mycket om de stora tävlingarna detta året. Tittar man tillbaka så har vi haft några med internationell kapacitet som har tagit oss på härliga resor. Revolution är definitivt en av dom och det är ett rent nöje att ha fått uppdraget att utveckla honom. Om saker går som det ska så ses vi snart på en fullsatt arena….