Beridare sökes!

Vi söker en beridare med stort intresse och stor kunskap om ridning av unga hästar. Du behöver vara noggrann och försiktig med en stor respekt för säker hantering av de fina unga hästar vi har hos oss.

Du behöver vara en sadelfast och tänkande ryttare som genom sin ridning ger hästarna en stabil och trygg inskolning. Ridning av unga hästar och uteritt i skogen med hästar i alla åldrar kommer att vara din vardag men även stalltjänst och allmänna sysslor ingår då vi alla hjälps åt med det.

Anna Svanberg Dressyr är ett tränings- och tävlingsstall i dressyr. Vi är väl etablerade i sporten och har en gedigen meritlista från tävlingsbanorna.En glädjespridare med förståelse för teamets betydelse för ryttarens prestation har förtur 🙂

Vi har höga krav på noggrannhet och säkerhet.

Du behöver vara arbetsam, flitig och beredd på att ”hugga i”. Tempot är högt men din förmåga att planera ska ändå bidra till att hästarna har det bra och får utmärkt skötsel både före och efter ridning. Eftersom det är ett tävlingsstall som dessutom har några hingstar i verksamheten är det en stor fördel om du har erfarenhet från tävlingsstall eller relevant utbildning.

Vi är öppna för olika former av samarbete eller anställning. Du har kanske ett annat jobb eller annan syssla som går att kombinera med detta. Kanske du redan är etablerad och söker ett samarbete. Vi kan under vissa förutsättningar erbjuda boende och stallplats men kan garantera utbildning så att du själv också kommer vidare i din ridning om du är lyhörd och intresserad.
Det går bra att maila en kort presentation där du beskriver dig själv och berättar varför du med dina erfarenheter skulle kunna bli en utmärkt kandidat. Gärna med referenser. Maila till anna@annasvanbergdressyr.se

Du kan också ringa Anna på 0708-89 16 24. Hon har svårt för att ta samtal under dagtid medans ridningen pågår men du som är intresserad försöker givetvis igen eller lämnar ett meddelande.

Villkor enligt överenskommelse. Dela gärna annonsen och tipsa om du vet som borde ha detta jobbet.