Vi söker beridare, dressyrelev eller kollega

Anna Svanberg Dressyr är ett tränings- och tävlingsstall i dressyr. Vi är väl etablerade i sporten och har en gedigen meritlista från tävlingsbanorna.

Vi har många hästar i träning och letar därför efter en redan etablerad tävlingsryttare eller en talangfull dressyrryttare som kan komplettera teamet. Är du onödigt  intresserad av hästar och dressyr? Vill du ta ett kliv framåt i din karriär och jobba i ett stall med tydligt fokus på dressyrsporten? Då finns möjligheten.  

Vi söker en duktig ryttare som är beredd att jobba hårt för att själv bli bättre och givetvis hjälpa Anna och hästägarna att nå deras mål. Det handlar i huvudsak om ridning men här hjälps vi åt så förutom ridning så ingår det att vi delar på stallsysslor och ansvarsområden som hör till. Det kan vara planering, bokning, beställning och annat som måste skötas löpande.

Vi jobbar hårt och målmedvetet. med vår satsning. För det mesta är det långa dagar och mycket  jobb. Därför blir din inställning och attityd avgörande. Vi satsar helhjärtat på detta och letar efter medarbetare som kan bygga och bevara den hjälpsamma inställning vi redan har i teamet.

Vi har mycket höga krav på noggrannhet och säkerhet. Du behöver vara arbetsam, flitig och beredd på att ”hugga i”. Tempot är högt men din förmåga att planera ska ändå bidra till att hästarna har det bra och får utmärkt skötsel och utbildning. 

Boende finns och det går bra att ta med sig egen häst. Tar du med egen häst så får du hjälp med träning och tävling på den. 

Är du redan etablerad som tävlingsryttare och driver verksamhet eller kanske står inför den utmaningen? Då kan vi diskutera möjligheten att du driver verksamheten på vår anläggning och att vi delar på kostnader för gemensamma resurser.

Det går bra att maila en kort presentation där du beskriver dig själv och berättar varför du med dina erfarenheter skulle kunna bli en utmärkt kandidat. Maila till anna@annasvanbergdressyr.se

Du kan också ringa Anna på 0708-89 16 24. Hon har svårt för att ta samtal under dagtid medans ridningen pågår men du som är intresserad försöker givetvis igen eller lämnar ett meddelande.