Hästskötare och/eller dressyrelev sökes

Sedan några månader tillbaka driver vi verksamheten på Killegården i Norra Åsum utanför Kristianstad. Här har vi möjlighet att ta emot några hästar mer än tidigare och därför behöver vi också bli fler medarbetare.

Är du onödigt  intresserad av hästar och dressyr? Det tror vi är en fördel då vi satsar helhjärtat på detta och behöver ha samma hjälpsamma inställning i hela teamet.

Vi söker i första hand hästskötare för marktjänsten kring all tränings- och tävlingsverksamhet. Om din talang och vilja är den rätta kan det också ingå en del ridning i befattningen.

Vi söker en hästskötare som kan hjälpa Anna att göra hennes dag så effektiv som möjligt. Framförallt handlar det om sedvanliga sysslor som in- och utsläpp, mockning och städning samt att ta hand om hästarna så att Anna kan fokusera på ridning. Vi har höga krav på noggrannhet och säkerhet.

Du behöver vara arbetsam, flitig och beredd på att ”hugga i”. Tempot är högt men din förmåga att planera ska ändå bidra till att hästarna har det bra och får utmärkt skötsel både före och efter ridning. Eftersom det är ett tävlingsstall som dessutom har ett stort antal hingstar är det en fördel om du har erfarenhet från tävlingsstall eller motsvarande. Vi har redan en inneboende elev men om förutsättningarna är de rätta kan boende och stallplats erbjudas.

Det går bra att maila en kort presentation där du beskriver dig själv och berättar varför du med dina erfarenheter skulle kunna bli en utmärkt kandidat. Maila till anna@annasvanbergdressyr.se

Du kan också ringa Anna på 0708-89 16 24. Hon har svårt för att ta samtal under dagtid medans ridningen pågår men du som är intresserad försöker givetvis igen eller lämnar ett meddelande. 

Villkor enligt överenskommelse.